Hasta Yemek Listesi
- Anasayfa
- Yemek Listesi
Hastane Yemek Listesi
Hastane Yemek Listesi
Personel
-
28 Ekim 2025 Salı
Öğle
- DOMATES ÇORBA 219 Kalori
- FIRIN TAVUK / GARNİTÜR 342 Kalori
- YEŞİL SALATA 40 Kalori
601 Kalori
-
28 Ekim 2025 Salı
Akşam
- EKŞİLİ KÖFTE 300 Kalori
- SOSLU MAKARNA 286 Kalori
- MEYVE 96 Kalori
682 Kalori
-
29 Ekim 2025 Çarşamba
Öğle
- ETLİ KURU FASULYE 330 Kalori
- PİRİNÇ PİLAVI 320 Kalori
- YOĞURT 136 Kalori
786 Kalori
-
29 Ekim 2025 Çarşamba
Akşam
- KIYMALI YEŞİL MERCİMEK 350 Kalori
- SOSLU MAKARNA 286 Kalori
- MEYVE 96 Kalori
732 Kalori
-
30 Ekim 2025 Perşembe
Öğle
- ETLİ BAMYA 270 Kalori
- SOSLU MAKARNA 286 Kalori
- AŞURE 340 Kalori
896 Kalori
-
30 Ekim 2025 Perşembe
Akşam
- TAVUK DÖNER 380 Kalori
- PİRİNÇ PİLAVI 320 Kalori
- AYRAN 80 Kalori
780 Kalori
-
31 Ekim 2025 Cuma
Öğle
- EZOGELİN ÇORBA 218 Kalori
- FIRIN TAVUK / GARNİTÜR 342 Kalori
- YEŞİL SALATA 40 Kalori
600 Kalori
-
31 Ekim 2025 Cuma
Akşam
- FIRINDA KIYMALI KARNABAHAR 330 Kalori
- SOSLU MAKARNA 286 Kalori
- TULUMBA TATLISI 330 Kalori
946 Kalori
-
01 Kasım 2025 Cumartesi
Öğle
- ETLİ NOHUT 330 Kalori
- PİRİNÇ PİLAVI 320 Kalori
- CACIK 115 Kalori
765 Kalori
-
01 Kasım 2025 Cumartesi
Akşam
- TAVUK HAŞLAMA 360 Kalori
- BULGUR PİLAVI 330 Kalori
- MEVSİM SALATA 105 Kalori
795 Kalori
-
02 Kasım 2025 Pazar
Öğle
- DÜĞÜN ÇORBA 185 Kalori
- BOLENEZ SOSLU MAKARNA 335 Kalori
- SUPHANGLE 180 Kalori
700 Kalori
-
02 Kasım 2025 Pazar
Akşam
- ETLİ YEŞİL FASULYE 300 Kalori
- PİRİNÇ PİLAVI 320 Kalori
- AYRAN 80 Kalori
700 Kalori
Kategori
- TANITIM
- YÖNETİM
-
ONLİNE İŞLEMLER
-
-
Hızlı Erişim
- Başvuru Formları
- Çocuklarda Beslenme İlkeleri
- Emzirme Politikamız
- Güvenli Cerrahi Uygulama Rehberi
- Yatan Hasta Beslenme İlkeleri
- Hastalık Sınıflandırması (ICD-10) Kitapçığı
- KKE Kullanım Talimatnamesi
- Müdahale ve istem Formları
- Mesai Dışı Öğretim Üyesi Muayenesi
- Destek
- Uzak Erişim Bağlantı Talep Formu Yeni
- Hbys Analiz İstek Formu Yeni
- Satın Alma İstek Formu Yeni
-
Hızlı Erişim
-
- E-BELGE
- İLETİŞİM
