×

Kayseri Valisi Gökmen Çiçek ve Kayserili hayırsever iş insanları KANKA Çocuk Hematoloji-Onkoloji Hastanesi’ni ziyaret etti.


Kayseri Valisi Gökmen Çiçek ve Kayserili hayırsever iş insanları KANKA Çocuk Hematoloji-Onkoloji Hastanesi’ni ziyaret etti.

Kayseri Valisi Gökmen Çiçek ve Kayserili hayırsever iş insanları KANKA Çocuk Hematoloji-Onkoloji Hastanesi’ni ziyaret etti. Hastanede tedavi gören çocuklar ve aileleriyle sohbet eden Vali Gökmen Çiçek beraberindeki heyet ile birlikte, Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Anabilim Dalı Başkanı ve Çocuk Hematoloji Onkoloji Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Musa Karakükcü’den KANKA Hastanesi hakkında bilgiler aldı.

Kayserili Hayırsever iş insanlarından oluşan heyette; Veysel Özusta, Şükrü Baktır, Selçuk Sancak, İbrahim Sancak, Hasan Öztoprak, Mehmet Sarıalp, Alper Elmacı, Ali Ömerli, Fatih Hasyüncü yer aldı.

Erciyes Üniversitesi (ERÜ) KANKA Çocuk Hematoloji-Onkoloji Hastanesi’ne düzenlenen ziyarete; Erciyes Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Altun, Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Cemal Alper Kemaloğlu, Hastaneler Başhekimi Prof. Dr. İbrahim Halil Kafadar, Başhekim Yardımcısı Prof. Dr. İsmail Dursun, Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Musa Karakükcü, Hastaneler Başmüdürü Özcan Özyurt, Hastane Müdürü Aydemir Kayabaşı, Hastane Müdürü Aysel Uğur ve Hastane Müdür Yardımcısı Ruşen Erez katıldı.

Kayseri Valisi Gökmen Çiçek ve hayırsever iş insanlarına ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederiz.

Kategori