×

ERÜ Hastanelerinde, Hayırseverlerin Katkısı İle Üroloji Polikliniği Yenilendi


ERÜ Hastanelerinde, Hayırseverlerin Katkısı İle Üroloji Polikliniği Yenilendi

Erciyes Üniversitesi (ERÜ) Tıp Fakültesi Gevher Nesibe Hastanesi Üroloji Polikliniği II. kısmında yapılan fiziki iyileştirmeler hayırseverlerin katkılarıyla gerçekleştirildi.

ERÜ Gevher Nesibe Hastanesi Başhekimlik Toplantı Salonunda hayırseverler için gerçekleştirilen törene, Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. C. Alper Kemaloğlu, Hastaneler Başhekimi Prof. Dr. Fatih Horozoğlu, Başhekim Yardımcısı Prof. Dr. Kemal Deniz, Üroloji AD. Öğretim Üyeleri, Hastaneler Başmüdürü Özcan Özyurt, hastane yöneticileri ile hayırseverler katıldı.

Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. C. Alper Kemaloğlu, Hayırsever vatandaşlarımız Melike-Kemal Yiğit, Ali Galip Kalaycı ve Yusuf Kanat’ın katkılarıyla yaptırılan Üroloji Polikliniği II. Kısımın açılış töreninde yaptığı konuşmada, “Hocalarımız bölümün yenilenmesi amacıyla işin gelişimini anlatılınca, tekrar tekrar içimden hep şu düşünce geçti. Yani iyi niyetle yola çıktığında bir anda halka genişliyor. Bunun ben defalarca örneğini gördüm. Gerçekten imkânsız, başarılamaz denilen noktada bir adım atıyorsun sonra bir de bakıyorsun ki arkanda birçok iyi insan birikmiş ve o işte başarılmış. Burada hayırseverlerimizin istedikleri şey çok basit, değer görmek, sayılmak istiyorlar. Bizde yönetime gelir gelmez hemen hastanelerimize katkı sunan hayırseverlerimizin listesini çıkartmak oldu. Ben teker teker hepsini arıyor, hal hatır soruyorum. Buraya geldiklerinde de ilgilenmeye, kusurda bulunmamaya, hata yapmamaya çalışıyoruz. Allah razı olsun iyi ki varsınız.” diye konuştu.

Hastaneler Başhekimi Prof. Dr. Fatih Horozoğlu’ da plaket töreninde yaptığı konuşmada, ”Şu anda hastanelerimiz için yeni projelerimiz var. Önümüzde 5-10 yıl içerisinde hastanelerimizin daha da genişlemesi gerekiyor. Dolayısıyla bu dönemde hayırseverlerimizin katkıları çok önemli. Hastanelerimizde bazı değişikliklerle bölümlerimizi yenileyip güzelleştirmek istiyoruz. Katkılarınız için çok çok teşekkür ederiz.” ifadelerini kullandı.

Üroloji AD. Başkanı Doç. Dr. Numan Baydilli, “Hayırseverlerimiz bize hasta olarak başvurdular. Sonrasında da polikliniğimizin yenilenmesi için gereken katkıyı sağladılar. Katkılarından dolayı hayırseverlerimize çok teşekkür ediyorum.” dedi.

Üroloji AD. Öğretim Üyesi Prof. Dr. Deniz Demirci de, “Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanelerine ülkemizin dört bir yanından tedavi olmak amacıyla hastalarımız gelmektedir. Üroloji AD. olarak öğretim üyelerimiz ve tüm ekibimizle birlikte hastalarımız için gerekeni yapıyoruz. Polikliniğimizin yenilenmesinde emeği geçen hayırseverlerimize, Tıp Fakültesi Dekanımız Prof. Dr. C. Alper Kemaloğlu’na, Hastaneler Başhekimimiz Prof. Dr. Fatih Horozoğlu’na ve emeği geçen herkese çok teşekkür ederim.” diye konuştu.

Hastaneler Başhekimliğinde düzenlenen plaket töreninin ardından, Üroloji Polikliniği’ne geçilerek polikliniğin açılışı gerçekleştirildi. Hayırseverler tarafından fiziki iyileştirmesi yapılan polikliniğin gezilmesi ile program son buldu.

Kategori